Sådan skåner du din ryg

0 Comments

Hvis du i hverdagen har et kontorjob, hvor du sidder meget ned, så er det vigtigt med en god siddekomfort. Det kan nemlig have en afgørende betydning for, hvor effektiv du er i løbet af din arbejdsdag, men også gøre skade på din ryg ved en dårlig siddestilling i længere tid.

 

Der findes mange kontorstole, der er designet til at, optimere din siddestilling, så du ikke får ondt i nakke, ryg eller lænd.

 

Har du ofte ondt i ryggen? Så er du ikke alene. En rapport fra Danmarks Statistik fra 2016 viser, at hele 45 pct. af alle danskere har eller har haft lænderygsmerter. En af hovedårsagerne til at vi får rygsmerter, er en kombination af, at vi sidder for meget ned og at de kontorstole vi sidder på, er af dårlig kvalitet.

 

Hvad er en ergonomisk kontorstol? 

 

Du har sikker hørt og læst det før “God ergonomisk kontorstol”? Mange kaster om sig med ordet ergonomisk og ergonomi, men pas på. Der er som udgangspunkt intet der definerer en “Ergonomisk kontorstol” du kan i stedet for, kigge efter følgende funktioner:

1) Kontorstolen skal have mange justeringsmuligheder.

2) Kontorstolen skal have en god og solid lændestøtte.

3) Kontorstolen skal have justering af lændestøtte uafhængigt af stolens højde.

4) Kontorstolen skal have ekstra højde, såfremt du er over 185 cm.

5) Kontorstolen skal have justerbare armlæn, så du kan trække stolen ind under bordet og sidde med rank ryg.

Alle kontorstole hos Dansk Kontorstole Forsyning er ISO-godkendte og du er derfor altid sikret 100% støtte og siddekomfort. Se vores store udvalg og find en god kontorstol hos Kontorstole.dk

 

Se vores store udvalg hos Dansk Kontorstole Forsyning

 

Vælger du at købe din kontorstol hos os, får du ikke bare en stol i luksusklassen, du får også en kontorstol som med sikkerhed opfylder dine behov.

 

Har du brug for rådgivning så er du også velkommen til at kontakte os. Vi ønsker nemlig at yde den bedste kundeservice til vores kunder. Derfor tilbyder vi en række services, du med fordel kan benytte dig af.

 

Du har f.eks. mulighed for at se og afprøve vores kontormøbler i vores showeoom i København. Her får du gratis ergonomisk rådgivning, hurtig og gratis levering samt tilfredshedsgaranti med fuld returret i 14 dage fra modtagelsesdatoen (leveres med Post Nord, GLS og Brink Transport)

Har du spørgsmål, eller har du brug for eksperthjælp? Kontakt os på tlf. 70 60 50 05