Shockwave behandling til hurtigere healing

0 Comments

Shockwave er en ny moderne og effektiv behandlingsstrategi, der gør det muligt for fysioterapeuter at arbejde direkte med skader som løberknæ, tennisalbuer, hælspore, springerknæ og meget mange andre ting. Med brug af fokuseret Shockwave behandles et mindre område, dette medfører at skaderne healer langt hurtigere og derfor vil man også opleve at komme i genoptræning, langt hurtigere end hvad man kan se ved andre behandlingsformer.

Hvad er Shockwave behandling?

Shockwave er en ny teknologiske form for behandling, hvor man udsætter beskadigede og smertefuldt væv, for nogle højenergiske trykbølger. Denne handling gentages flere gange, hvilket i længden har en løsnende og healende effekt på de skader der er i netop det område man udsætter for Shockwave. Behandlingen forgår non-invasiv, da der på intet tidspunkt er behov for at penetrere huden, ved brug af Shockwave behandling.

Den fokuserede behandling

Behandlingen kan forgå med to former for Shockwave: der er den radierede og fokuserede. Som nævnt herover, meget kort, er den fokuserede behandling hvor man udelukkende udsætter et lille område for Shockwaves, med det formål at sende en højfrekvent lydbølge derind for at den kan lave en “traume” på det beskadigede væv. Dette har en enormt god effekt, da det ved at forgå over et så lille område, formår at speede processen med healing og behandling op.

Den radierede behandling

Ved radierende behandling er en trykbølge stedet energi, der bevæger sig rundt med en stemplende effekt. Den bruges oftest til bløddelsvæv. Formålet med den radierende behandling og ofte resultatet af den, er at forkalkning og arvæv bringes tilbage i en akut tilstand, grundet påvirkningen fra den radierende behandling. På den måde opstår en naturlig healing.

Kom i behandling hos biomekanikerne

Hos biomekanikerne.dk tilbydes der fokuseret Shockwave behandling, med udstyr fra deres top producent Storz. Med den fokuserede Shockwave behandling kommer en langt hurtigere healings proces, og forøgelse af blodgennemstrømning. Samtidigt er den også i top når det gælder om at nedbryde til kalkede sener og væv, hvilket man tit kan oplevet ved hælspore eller tennisalbuer. De mener selv at opleve en positiv respons og behandlings oplevelse fra flere, både når det gælder kroniske problematikker og ved de af de mere akutte tilfælde.

Hvis man oplever problemer med dette, så skal behandling være en første prioritet. Ethvert problem er nemlig lettest at nedbryde i starten, og det bliver kun svære jo længere man kommer ind i det. Hos biomekanikerne er der kort ventetid til behandling både i Helsingør og Hellerup.

Her kan du få behandling, hvis du er mere interesseret i at undersøge Shockwave behandling.