Sådan optimerer du fitness garderoben

0 Comments

Når man har en aktiv livsstil og træner regelmæssigt, er det vigtigt at have en garderobe der matcher. Det er besværligt at skulle vaske de samme par træningsbukser igen og igen, vi har derfor samlet alt det træningstøj til damer, som du har brug for.

1. Træningsbukser

Et af de vigtigste elementer i din fitness garderobe er nogle gode træningsbukser. De skal helst sidde tæt, så de ikke løber ned, og du ikke skal trække op i dem, mens du er på træningsbåndet. De skal dog heller ikke sidde alt for tæt, da de ikke må være ubehagelige at have på. Vi kan godt have en tendens til at købe lidt for småt træningstøj, i forventning om at det snart kommer til at passe. Dette vil vi dog ikke anbefale, da resultater desværre ikke kommer natten over, og det i stedet bliver en konstant reminder om, at du ikke har nået dine mål endnu. Desuden er langt de fleste træningsbukser meget elastiske og det er mere et spørgsmål om bredden på dine hofter og længden på dine ben. Køb derfor dine træningsbukser og andet træningstøj i din rigtige størrelse.

2. Træningstoppe

En bredt udvalg af træningstoppe vil komme dig til gavn, så der er til alt slags vejr. Hvad enten du træner indenfor i et fitnesscenter eller udenfor, så er det vigtigt at være dækket ind i de skiftende vejr sæsoner. Sørg derfor både for at have langærmede, kortærmede og toppe. På denne måde kommer du aldrig til at fryse eller svede unødvendigt, når du er afsted til træning.

3. Sports-bh

Sports-bh’en er ofte den, der bliver mest svedig, og det kan derfor være værd at investere i mere end en. Når det kommer til sports-bh’en er det vigtigt at den sidder helt rigtig. Det er derfor værd at undersøge de mange forskellige modeller, for at finde den helt rigtige til dig. Husk både at tænke på formål, altså hvilken slags motion du vil dyrke, og støtte, hvor meget støtte din barm har behov for, når du prøver dem på.

4. Hættetrøje

Det kan bestemt anbefales at finde en lækker hættetrøje, som du kan bruge til og fra træningscenteret. Efter træning er man ofte dejlig varm efter en hård træning. Det kan derfor virke fjollet at tage et ekstra lag på, når du skal hjemad. Du bliver dog hurtig kold igen, og kan derfor komme til at fryse. Sørg derfor altid for at have en lækker hættetrøje, som du kan bruge efter træning.