Sjov motion: to kreative forslag

0 Comments

Det er ikke alle, der finder det lige morsomt at dyrke motion, men det skal jo helst gøres uanset hvad.

Heldigvis behøver motion ikke at være ensbetydende med endeløse, trivielle løbeture i regnstorm eller kedelig vægtløftning i et sterilt træningscenter – motion skal være sjovt og givende.

Så synes man ikke, at løb og styrketræning er det fedeste i verden, kommer der hér to forslag til, hvordan man kan holde sig sund og i form og samtidig have det sjovt.

Fodboldgolf er på vej frem

Første forslag er et en supersjov og kreativ blanding af golf og fodbold, nemlig det populære fodboldgolf.

Aktiviteten er på vej frem i Danmark, hvor flere og flere har fået øjnene op for, hvor god underholdning, fodboldgolf er.

Man behøver ikke at være hverken professionel golf- eller fodboldspiller for at kunne finde glæde i aktiviteten, faktisk tværtimod.

Det er en oplagt social aktivitet, og så gør det jo ikke spor, at man er elendig – det bidrager bare til underholdningen, hvis man forstår at grine af det.

Man kan spille fodboldgolf en del steder i landet, så langt de fleste danskere vil have en bane indenfor en tilforladelig radius, hvis de undersøger det.

Klatrepark – en udfordring i højderne

En anden sjov, udfordrende måde, man kan dyrke sund motion på, er ved at tage en tur i klatrepark.

Disse parker findes ligeledes flere steder i Danmark, og så længe man ikke lider af en alt for svær grad af højdeskræk, er det lige sagen.

En klatrepark indeholder typisk en række forskellige baner, der er opdelt efter niveau og sværhedsgrad, hvor man i højderne møder en masse forskellige ting, man skal igennem.

Det kan være svævebaner, vakkelvorne armgange eller noget helt tredje, og grænserne for de kreative udfordringer i højderne sættes kun af fantasien hos dem, der har designet banerne.

En klatrepark er ligesom fodboldgolf oplagt at prøve med venner eller familie, og der er garanti for spænding og sund bevægelse.