Smertegelen der fortjener at komme med på turen

0 Comments

Der er håb for ømme og trætte muskler. Naturlige remedier kan øge blodcirkulationen og påvirke kroppens smertereceptorer så en lindring kan opnås forholdsvis hurtig. Samtidig kan disse naturlige ingredienser også mindske hævelser og nedsætte inflammation.

Det bedste ved naturpræparatet er at det er sikkert og sundt at anvende dagligt og vil på sigt kunne virke terapeutisk, dvs. at langtidsbrug vil kunne afhjælpe på området så det med tiden aftager til det minimale.

Hvis du er en af dem der har prøvet så mange såkaldte ”effektive” smertegel på markedet men er faldet kort til at finde en der lever op til det de lover – så er du kommet rette sted. Det kræver nemlig en særlig kombination af naturlige ingredienser for at opnå en virkning der lindrer i dybden. De fleste cremer mod smerte trænger nemlig ikke dybt nok i hudens lag. Når indholdsstofferne endelig er trængt ind, er det vigtigt at de aktiverer de receptorer der sørger for at reducere oplevelsen af smerte. Det er en fordel når indholdsstofferne også kan være med til at reducere inflammationer, der på sigt vil kunne føre til en terapeutisk virkning af det udsatte område.

En dansk iværksætter har taget udfordringen op, og skabt en naturlig smertegel der lever op til navnet. Smertegelen, Special Gel, er med Cannabis og fire andre aktive ingredienser. Den har været på markedet i 3 år og har fået tilbagemeldinger og udtalelser fra kunder der har fundet lindring, ikke kun ved ømhed og kramper, men ved alt fra betændelser til kroniske smerter.

Sådan virker den

Gelen er baseret på aloe vera og er 99,9% naturlig. Det unikke ved den, er at den indeholder cannabis juice pulver, som er kendt for at stimulere kroppens smertereceptorer. Desuden kan cannabis juicens indholdstoffer, terpener, smidiggøre cellemembranen så alle de gode antioxidanter og mineraler kan trænge effektivt ind og arbejde.

Her er de 5 naturlige ingredienser der kan give omgående og effektiv lindring med længerevarende virkning:

Magnesium

Magnesium er et mineral der er en livsvigtig kilde for kroppen, da den regulerer hundredvis af funktioner. Det er i senere tid blevet et mineral som de fleste mangler idet vores kost er blevet fattigere på netop det mineral. Den er særlig kendt for at lindre kramper og afspænde muskler. Dertil siges det at magnesium virer afslappende og dermed en bedre søvn hos de fleste. Magnesium virker bedst når det stammer fra en naturlig kilde, fx Zechstein kilden som produceres på en unik fremstillingsmetode der giver en ren og naturlig råvare. Det er denne Magnesium der forekommer i Special Gel.

MSM

Ilter blodet og afspænder, mens den også opstrammer bindevæv og hud

Cannabis

Indeholder CBD-A og terpener der lindrer omgående ved at stimulere cellekernen og sende signaler ud til de udsatte områder

Arnica

Genopretter bindevæv, fremmer blodomløb og giver mobilitet til led

Ingefær

Hjælper med at bevare leddenes bevægelighed og afhjælper ømhed og stivhed i kroppen

Udvortes anvendelse – smør det på huden

De 5 ingredienser er alle samlet i denne specielle smertelindrende gel der er danskproduceret og højkoncentreret med kvalitets råvarer.