Tips til fælles vandreturer med dine venner

0 Comments
Find-glæden-ved-yoga

Når man er flere afsted på tur sammen, kan man nemt komme til at forveksle rygsækkene, sko og vandflasker med hinanden. Det er nemt at komme til at tage en andens ting, fordi vandreudstyr oftest kun findes i en række bestemte farver og varianter. Derfor skal man sørge for, at man kan genkende sit eget udstyr og så andre kan se, at det ikke er deres.

Når du drager afsted, skal du allerede der føle, at du er klædt ordentligt på til din tur. Derfor skal du finde ro og føle, at du trygt kan sætte din rygsæk, sko og andre småsager fra dig uden bekymring. Du skal nemlig være til stede, så du kan nyde din vandretur med kammeraterne uden frygt for, at du kommer hjem uden dit nyindkøbte kvalitetsudstyr eller du mister det vandreudstyr, som din familie eller venner gennem generationer har brugt og samlet sammen, så du en dag kunne arve det.

 

Kend din vandflaske

I stedet for at forsøge dig frem med at skrive på din vandflaske med alverdens tuscher og markers, som med tiden egentligt bare forsvinder og bliver slidt væk, når du er ude i al slags vejr, findes der en anden løsning. Du kan i stedet vælge at få lavet nogle klistermærker, som du kan sætte dit personlige præg på, så dine kammerater ikke forveksler deres med din. Du kan evt. få skrevet dit kælenavn, sæt et specielt mærkat på eller blot have et billede med dit eget ansigt. Mulighederne er mange, men en ting der er sikker er, at du tydeligt vil kunne genkende din egen vandflaske. Du kan vælge mellem mange forskellige muligheder, men også kvaliteten og størrelsen på dine klistermærker. De kan også være enten runde, firkantede, rektangulære eller korrekturskårede – ja, faktisk kan du finde på mange kreative former eller udstansninger. Uanset om det bare er et lille klistermærke eller et stort klistermærke, så er mulighederne mange. Du kan læse mere om de forskellige muligheder her.

 

Færre skænderier og mere kvalitetstid sammen

Hvis du personliggør dine egne ting og dermed sikrer, at de ikke bliver forvekslet med andres ting, så bliver der også mindre at skændes om på fællesturene. Derfor er det en stor hjælp for hele holdet og noget som kan styrke fællesskabet. Udover vandflasker, kan man også komme til at forveksle kasketter, sko og andet udstyr. Her kan du også nemt bruge klistermærker, eller stickers, så du kan finde dine ting. Det kunne også nemt være en fælles investering for hele ens vandreflok, at man gik sammen om at investere i klistermærker til alle, så der ingen tvivl er imellem jer. Det er derudover en tjekket måde at vandre sammen på, fordi man har styr på alle detaljerne.