Tag på en uforglemmelig og aktiv ferie i Australien

0 Comments

Drømmer du om en rejse til et eksotisk og spændende land med et rigt dyreliv og masser af sjove og aktive oplevelser? Så er en bilferie i Australien helt sikkert noget for dig. I denne artikel finder du bud på, hvor du skal køre hen, og hvad du skal sørge for at opleve. Da Australien er så stort et land, kan du med fordel leje en bil gennem www.autoprio.dk/, og dermed komme længere omkring på din tur. Lej din feriebil i Australien her: www.autoprio.dk/da-australien/.

Planlæg i god tid

Australien er et kæmpestort land. Der er rigtig meget forskelligt, du kan opleve, og det er nærmest umuligt at nå det hele. Derfor bør du først og fremmest bruge god tid på at planlægge din rute ud fra hvor meget tid du har og hvad du gerne vil se og opleve. Beslut dig for hvilken eller hvilke dele af landet, du gerne vil nå at besøge og vær realistisk omkring, hvor lang tid du skal bruge hvert sted.

Kysten og havet

Der er en masse spændende aktiviteter at lave langs kysten. Australien er leveringsdygtige i fantastiske strande med mulighed for surfing og andre strandaktiviteter som paddle-boarding, kitesurfing og vandscootere. Du kan også tage en tur med snorkel og dykkerbriller og svømme på opdagelse i koralrevet. Det er desuden muligt at tage dykkercertifikat og komme endnu længere ned i den blå og mystiske verden under havoverfladen. Er du søstærk kan du også overveje at finde et sted, der tilbyder hvalsafari og med lidt held få et glimt af et af moder jords mest imponerende kæmpedyr.

På vandretur i bushen

Er du mere til vandreture i storslået natur, bør du søge ind i landet og tage på trekking i bushen. Denne del af Australien byder også på et virvar af eksotiske dyr som kænguruer, koalabjørne og vombatter. Er du heldig kan du måske også møde et næbdyr. Hvis du ikke er nervøst anlagt kan du også lede efter slanger og edderkopper. Men vær dog opmærksom på, at der kan være giftige eksemplarer imellem.

Aktiviteter i storbyerne

Der er også masser at give sig til for den aktive turist i storbyerne. I Sydney kan du blandt andet tage på bridge climb hen over Sydney Harbour Bridge. I Melbourne har de en vild zoologisk have, hvor du kan opleve alle de dyr du missede i bushen, eller du kan besøge Bunjilaka, en afdeling i Melbourne Museum, som giver et spændende indblik i den oprindelige australske befolknings kultur og historie.