Sund krop: Tips til sundt hår fra frisøren

0 Comments

Er du træt af dit slidte og glansløse hår? Og drømmer du om at have hår, der altid ser sundt og friskt ud, så du kan bærer det med stolthed? Så er der heldigvis også nogle få simple ting, som du kan gøre for at få et sundere, tykkere og mere glansfuldt hår – og det er lige meget, hvor langt dit hår er, hvilken farve det har, og hvordan du foretrækker at style det. 

Lyder det spændende? Så læs med herunder og få de bedste tips fra frisøren til sundt hår.

Sørg for at bruge de produkter der passer til din type hår

For det første handler det om, at du skal bruge de rette produkter. Her er det nemlig ikke helt lige meget, hvad man bruger, idet der ligesom ved forskellige hudplejeprodukter og findes forskellige produkter til håret. Og de har alle forskellige egenskaber, hvorfor de hver især passer til forskellige personer. Du bør derfor sørge for at finde frem til den shampoo, den balsam, den hårkur og de olier, som der passer til dit hår. På den måde er det nemlig sikret, at du giver det den rette behandling.

Tag for eksempel et kig på en side som denne; www.salon-matin.dk/, her finder du nemlig alle de produkter, som du måtte lede efter til dit sunde hår. Og er der noget, du er i tvivl om, kan du også her finde professionel vejledning. 

Behandl din krop godt indefra og undgå slidt og tyndt hår

For det andet er det vigtigt, at dig også behandler dit hår godt indefra. Det betyder, at du for eksempel skal sørge for at drikke masser af vand og få den søvn, som du har behov for. Har din krop det hårdt, og kæmper den for at følge med, vil de hurtigt gå ud over dit hår, som vil blive tyndere og mere slidt at se på. Vær derfor god mod dig selv, når du gerne vil have noget sundt hår.

Det kan for eksempel også være en god ide at spise alle de vitaminer, som din krop har behov for, idet de også kan have en direkte virkning på dit hår.