Usikkerhed stammer ofte fra tanker om ens krop – Hvordan bliver man mindre usikker?

0 Comments

En af de største årsager til usikkerhed blandt begge køn er deres kønsdele. Der foregår mange bevidste og ubevidste tanker omkring ens kønsdele, fordi det er et meget sårbart emne. Heldigvis findes der i dag en masse forskellige værktøjer, som man kan gøre brug af for at få en pænere kønsdel. For eksempel så kan man gøre brug af en penisforlænger fra en sexbutik. En penis forlængers formål er at gøre din penis større ved at strække den ud. Ved gentagelse af dette, så kan ens penis blive større. Det er ikke altid størrelsen på ens kønsdele der er årsag til bekymring. Det kan være mange forskellige ting. Bla. så kan man med en en skæv penis, eller med en anderledes penis også opleve bekymringer. Det er vigtigt hvis man er i et forhold at få en ærlig bedømmelse af sine kønsdele. Kan man få at vide at det ikke er noget man behøver at bekymre sig over, så vil man højst sandsynligt heller ikke lade sig bekymre i samme grad. Det er vigtigt at huske på at man er født unik, og der derfor ikke er noget at skamme sig over, men er man en af dem som har en lille penis, og er det et problem for  en selv, så er det rart at vide at der er forskellige metoder som man kan gøre brug af for at få det bedre med sig selv.

Hvor oplever andre ellers usikkerhed om deres krop?

Mange piger har meget usikkerhed når det kommer til deres krop, og det er ikke altid lige nemt at finde ud af hvordan man skal forholde sig til sin egen krop, når man hele tiden ser billeder af meget pæne bryster. Det er ikke altid man husker på at mange af disse billeder er redigeret til en grad, hvor man næsten ikke kan genkende dem, hvis man så det originale billede, og yderligere, så efter mange er begyndt at få lavet silikonebryster, så er der endnu flere som er usikre om deres bryster. Der er desværre ikke en løsning på dette, udover at få implementeret silikonebryster, men penis forlængeren virker godt for mænd.

Hvor meget større kan ens penis blive med en penis forlænger?

En penis forlænger kan blive op 2-3 cm større ved benyttelse aktivt og efter instruktionerne. I nogle tilfælde kan den blive endnu større, men som udgangspunkt, så vokser den med 2-3 cm.

Piger kan også opleve at ens skede se anderledes ud. Her kan skamlæberne se anderledes  ud, og det kan gøre en usikker. Ens skede er ligesom ens penis meget naturlig, og vil derfor være anderledes fra pige til pige. Der er heller ikke noget her, som man bør bekymre sig om.