Vær god ved din krop og klimaet med træningsudstyr i naturgummi

0 Comments

Er du en af de mange, der gerne vil træne mere end du gør, men helst vil gøre det hjemmefra? Så er der hjælp at hente. Køb kvalitetsprodukter til din træning i et bæredygtigt materiale. Så kan du nemt påbegynde træningen, og du behøver ikke forlade matriklen. Du kan fx anskaffe dig en yogamåtte eller et gummibånd til træningen, og begge produkter kan fås i det klimarigtige materiale naturgummi.

Træf et klimabevidst valg

Hvorfor er naturgummi godt for klimaet? Det enkle svar er, at det fordi, det ikke er kunstigt fremstillet gummi. Naturgummi er ikke menneskeskabt, som de utallige mange andre gummityper er. Naturgummi udvindes fra gummitræer (på latin; Hevea brasiliensis), som findes mange steder i verden, blandt andet i Asien og Sydamerika. Hvis man bruger træerne som kilde til naturgummi, kan de ikke vokse i Danmark, da frost er meget skadeligt for materialet. Derfor kan man kun få gummitræer som stueplanter herhjemme. Hvis du vil være helt sikker på, at du får fat i gummiprodukter, der er bæredygtigt, så skal du blot kigge efter FSC-certifikatet, når du køber dit træningsudstyr.

Hvorfor træne hjemme?

Der er mange grunde til at træne i hjemmet. Du slipper for det første for et abonnement til et fitnesscenter. Du slipper også for turen derned, og den kan føles lang, hvis det regner eller sner. Du sparer altså tid ved at træne hjemme. Og du behøver ikke engang træne specielt lang tid. For mange mennesker er det muligt at mærke en forskel ved bare 20-30 minutters træning om dagen. Det giver dig øget energi og et bedre humør i hverdagen, så du nemmere kommer igennem job, tøjvask, madlavning, indkøb og alt hvad der følger naturligt med, hvis du fx har børn, der også kræver en del tid og opmærksomhed. Hverdagen er hektisk og kræver meget af os. En smule træning om dagen er både med til at frigive ressourcer, og det kan også være et skønt afbræk.

Køb dit klimabevidste udstyr nu og start på en frisk

Nogle forbinder træning med en sur pligt. Det behøver det ikke være. Sæt noget god musik på højtalerne og træn hjemmefra uden at lægge klimaet til last. Din krop vil takke dig, og det samme vil dit hoved. Nogle oplever simpelthen en helt ny udgave af sig selv, når de begynder at træne. Få en sund livsstil og et godt humør med klimarigtige træningsprodukter. Kan det overhovedet blive bedre end det?