3 ideer til praktiske opgaver, der giver mere bevægelse i hverdagen

0 Comments

Motion er godt. Motion er nødvendigt. Desværre får for mange af os alt for lidt motion. Enten fordi vi ikke føler, vi har tid, eller fordi det kan være svært at tage sig sammen til at løbe 5 kilometer eller gå den 10 kilometer lange tur. Er det tilfældet, har vi heldigvis nogle gode råd til, hvordan du får mere bevægelse ind i din hverdag.

 

Alt bevægelse er som udgangspunkt rigtig godt for kroppen. Derfor kan du sagtens kombinere din krops behov for bevægelse med praktiske opgaver derhjemme.

1. Giv din bolig et frisk lag maling

 

Det lyder måske ikke vanvittigt spændende eller sjovt. Men det er god bevægelse og motion, da du bruger dine muskler på en anden måde end normalt, samt kommer til at få pulsen op, når de store flader skal males. Det giver rigtig godt til motionskontoen – og det positive er, at du får en bolig, som ser knaldgodt ud efterfølgende. So what is not to like? Derudover slipper du også for at få en maler HIllerød til at klare opgaven for dig.

 

2. Gør hovedrent en gang om ugen

 

Hovedrengøring er nok aldrig helt sjovt. Men, det giver til gengæld sved på panden og en høj puls, hvilket netop er, hvad du og kroppen har brug for. Derudover får du også en bolig, som altid skinner og som er fantastisk at opholde sig i, uanset hvornår på ugen eller måneden det er. Med lidt høj musik, snacks og gode drikkevarer, bliver det nærmest til en fornøjelse at udføre hovedrengøring. Hvem ved, måske du bliver helt bidt af det?

3. Lav mad til en uge i forvejen

 

Dette er ikke nødvendigvis en aktivitet, der giver dig en høj puls. Men, når du laver mad i flere timer i køkkenet, bevæger du dig meget mere, end hvad du lige regner med – og nærmest helt uden at lægge mærke til det. Ved at forberede mad til en hel uge, som du kan lægge i fryseren efterfølgende, gør du også hverdagen dejligt nem. For hvor dejligt er det ikke at slippe for at skulle lave mad hver dag? Måske det endda giver dig det sidste skud til dit energiniveau, og du dermed får lyst til at gå en tur eller bevæge dig på anden vis.