De bedste sokker til sport – og hverdag

0 Comments

Hvem siger, herrestrømper skal være kedelige? Det er der overhovedet ingen grund til. Selvfølgelig er der mange mænd, der foretrækker klassiske sorte sokker og kun sjældent vover sig ud i noget så dristigt som mørkeblå eller grå – men modige og moderne mænd er begyndt at bruge strømperne som et ekstra pift til et outfit. Det skal dog tilføjes, at mindst ét par sorte sokker er et must i strømpeskuffen. Der findes masser af stribede, mønstrede og farvestrålende sokker til mænd. Det kan sætte lidt ekstra personlighed til et ellers kedeligt outfit.

 

Når du har besluttet, om du er til enkle, ensfarvede eller sjove sokker, skal du overveje materiale. Alle sokker er nemlig ikke lavet af bomuld længere; der findes et stort udvalg af både natur- og kunststof. Uldsokker er selvfølgelig gode til kolde dage, og generelt er sokker af naturlige materialer rarere fordi de er mere åndbare og svedabsorberende sammenlignet med kunststoffer, der dybest set kan sammenlignes med plastik. Har du oplevet at få meget svedige og klamme tæer hurtigt, er det sandsynligvis fordi strømperne ikke lader dine fødder ånde.

 

Hvis du vil undgå fugtige fødder, der kan resultere i både kolde og ildelugtende tæer, skulle du måske overveje bambus sokker, der holder fødderne tempererede og tørre hele dagen lang. De er utroligt bløde og behagelige at have på, de er svedabsorberende, de bliver ikke stive efter vask, og de holder både form og farve langt bedre end de klassiske bomuldsstrømper. Derudover indeholder bambusfibrene, som sokkerne er lavet af, et naturligt antibakterielt stof.

 

På grund af bambussens antibakterielle egenskaber er bambus strømper med til at modvirke sure tæer, de er åndbare, og den høje fugtabsorbering holder dine fødder tørre og friske hele dagen. Det gør dem perfekte til både sport, rejser og lange arbejdsdage.