Fodbold er populær som aldrig før

0 Comments

Fodbold er elsket af rigtig mange, og vel nok verdens mest populære sport. Især store begivenheder som EM og VM kan virkelig få nationalfølelsen op i de fleste, også dem som normalt ikke har den store interesse for fodbold. Derfor er fodbold også Danmarks mest populære sportsgren, og med afstand den sport som har flest tv-seere, især når de store landskampe spilles.

En af grundene til at sporten er så populær, det er at spillet er ganske simpelt, og kan forstås på mange niveauer. Reglerne er ligetil og selv små børn kan forstå dem, og man behøver ikke andet end en bold for at spille spillet. Derfor har alle spillet fodbold på et eller andet tidspunkt i deres liv, enten i klub, skole eller på en tilfældig bane med vennerne.

Fodbold er blevet en kæmpe underholdningsindustri

Når så mange mennesker følger med i en sportsgren, så bliver det også en interessant platform for mange firmaer at promovere sig på. Hvert år bliver der omsat for rigtig mange milliarder af kroner.

De allerbedste spillere som Cristiano Ronaldo og Lionel Messi har større stjernestatus end de mest populære musikere og skuespillere, og de er nærmest en hel industri i sig selv. Det kunne bl.a. ses da Ronaldo skiftede til den italienske topklub Juventus i 2018. 24 timer efter skiftet var officielt, så var der allerede solgt spilletrøjer med hans navn for 400 millioner kroner.

I dag handles spilleren klubberne imellem for enorme summer, og det er ikke unormalt at en spiller kan koste flere hundrede millioner kroner, hvilket meget godt illustrer hvor mange penge der i sporten.

Fansene vil gerne gætte på resultatet

Mange fans har stor fornøjelse ved at spille på kampene, uanset om de gør det for at vinde penge eller bare for spændingens skyld. I dag kan man spille på alle mulige spiltyper, det kan være alt fra det klassiske resultat, hvor man gætter på enten 1×2 til mere specialiserede spil, hvor man kan gætte hvem der laver en assist, score et mål eller får et gult kort. For de mere garvede spillere findes der også en række odds systemer, som man kan benytte i jagten på en gevinst.

Bookmakerne tjener generelt mange penge, og det er værd at notere sig at det kun er lille procentdel af dem som spiller, som kan slå bookmakerne, men mange synes at et spil på halvtreds kroner lige kan give lidt ekstra spænding når man ser en kamp.

Spil er blevet en del af den kommercielle fodbold industri, og synes det er hyggeligt med lidt spænding, så er det altid muligt at spille hvis du vil det. Enten på fodbold eller via blackjack eller roulette, som altid kan spilles selskabernes mobil casinoer. Uanset hvad er det vigtigste at spil skal være sjovt, og at man ikke spiller for mere end man har råd til at tabe.