Kan du regne med en fedtfrysning?

0 Comments
fedtfrysnning

Mange sidder nok med en fordom omkring fedtsugning eller en af de andre måder, hvor fedtet fjernes på en alternativ måde, der ikke involverer sport eller anden fysisk aktivitet.

 

Fordommene bliver i den grad aflivet, når det kommer til fedtfrysning via CoolTech teknologien.

Behandlingen går ud på, at et specifikt område af kroppen nedfryses helt ned til -7 grader, som så derved får fedtcellerne til at krystallisere og slår dem ihjel. Dette gør, at det er en langsommere proces, men forskning viser, at der er gode resultater efter et par uger eller måneder. Kroppen kan nemlig ikke udskille fedtcellerne på kortere tid.

 

Effekten af fedtfrysning

Effekten er utrolig god, da man har fundet ud af, at ekstrem nedkøling udelukkende påvirker fedtcellerne, så intet andet tager skader – Samtidig er der nærmest ingen bivirkninger i modsætning til en operation. Ja, du kan faktisk gå på arbejde dagen efter og endda også imens fedtfrysningen foregår.

 

CoolTech fedtfrysning er en utrolig effektiv måde at slippe af med fedtcellerne på et specifikt område af kroppen i modsætning til træning, hvor du ikke selv kan bestemme, hvor på kroppen fedtet bliver nedbrudt.

 

Især dansehåndtag, mavefedt, dobbelthage, lår og topmave er velkendte områder, hvor motion og aktivitet ikke nødvendigvis får det til at forsvinde. Grunden er, at fedtdepoterne på disse områder, som oftest skyldes noget hormonelt eller er genetisk betinget.

 

Det er blevet bevist, at behandlingen nedsætter fedtdepoterne med helt op til 25% på området. Det kræver dog, at du er normalvægtig, da fedtdepoterne skal være overfladiske. CoolTech fedtfrysning er altså ikke en form for slankekur, du bare kan betale dig fra, ligesom for eksempel gastric bypass er.

 

Selve behandlingen

Behandlingen foregår ved, at apparatet bliver sat på området, hvor fedtcellerne skal væk og så er det egentlig bare at lade den gøre sit. Behandlingen tager oftest mellem 30 og 60 minutter, hvor du kan gøre lige hvad du vil. Du kan altså sagtens arbejde, læse en bog eller andet.

 

Vil du læse mere om en fedtfrysningsbehandling på en skønhedsklinik, kan du læse mere omkring behandlingen her. Er du i tvivl om, du kan få det eller egentlig også bare gerne vil høre mere om behandlingen på lige præcis din krop, så tilbyder langt de fleste klinikker også en gratis undersøgelse. Så kan du finde ud af, om det er noget for dig, inden du vælger at investere.