Astrologiens forunderlige verden

0 Comments

Astrologi har et lidt blandet ry. Men man kan uden tvivl sige, at astrologien fylder meget for mange mennesker. Ikke mindst fordi, mange mennesker oplever, at der rent faktisk er hold i påstandene, som astrologien tilbyder. Her kan man især tænke sig stjernetegnene og de horoskoper, som den almindelige dansker kan læser i flere forskellige aviser og dagblade nærmest dagligt.

Stjernetegn og horoskoper

For os, der ikke er eksperter i astrologi og horoskoper, kan det nogle gange være svært at forstå, hvad den her type videnskab egentlig handler om. Horoskoperne taler rigtig ofte sandt, og hvis du også har behov for mere viden om, hvordan det overhovedet er muligt, så læs mere om stjernetegn og dagens horoskop. Det er nemlig en videnskab, som har sit helt eget liv.

Selvom det kan være svært at forstå, så inddeles stjernetegnene faktisk i flere kategorier. De inddeles indenfor forskellige elementer (ild, vand, jord og luft), og de inddeles i forskellige kvaliteter (bevægelig, fast og kardinal). Dette har noget at gøre med, hvilken personlighed man har, når man er født ind i et bestemt stjernetegn. Horoskoperne skrives ud fra visse forudsætninger, men alle horoskoper tager udgangspunkt i disse forskelligheder, som kan give dig et større indblik i, hvem du er.

Læsning af horoskop

Du kan med stor sindsro læse dine horoskoper og blive klogere på dig selv. Her får du både forudsigelser og gode råd med på vejen. Og det kan være godt for dig, der har en presset hverdag med børn, arbejde, indkøb, madlavning, tøjvask og så videre. Med et horoskop vil du ofte opleve, at du får en vejledning eller en hjælpende hånd. Livet er nemlig en pokkers kompleks størrelse. Derfor kan det være en rigtig god idé for dig, at du søger råd hos folk, der kan hjælpe og berolige. Det har vi efterhånden alle sammen brug for i vores moderne tidsalder.

Uanset hvilket stjernetegn du er født i, så har du visse kvaliteter, som gør dig til et skønt og interessant menneske. De specifikke kvaliteter kan selvfølgelig komme til udtryk på mange forskellige måder, men det er helt sikkert, at du har nogle helt specielle kvaliteter, som vi alle sammen kan bruge. Om det handler om samfundet, venner, familie, dine børn, din partner eller noget som helst andet, så er der brug for lige præcis dig og de kvaliteter, du har et tilbyde.

Tag en samtale med en astrolog

Der er mange mennesker i Danmark, der enten løser deres kriser med hjælp fra psykologer, psykiatere eller andre eksperter i det menneskelige sind. Hvis du selv er en af dem, der har brug for hjælp, så kan du faktisk med fordel bruge din samtaletid med en astrolog. Når du bestiller en session, vil du ofte blive tilsendt et horoskop på forhånd. Så har både du og astrologen et grundlag for den samtale, I skal have. Samtalen er måske især for dig, der har behov for at lære dig selv bedre at kende. Og den er for dig, der har behov for at kende din plads i det gigantiske kosmos. Her er dit stjernetegn og en dygtig astrolog vigtige spillere, du kan lære meget af.