Det er sundt for kroppen at arbejde som vinduespudser

0 Comments

Går du og overvejer hvad din karriere skal byde dig? Kan du lide masser af frisk luft og et aktivt job? Så kan det være at du skal overveje at blive vinduespudser. Det er nemlig et rigtig godt job som er sundt for din krop at udføre.

Her kan du læse om nogle af fordelene ved, at arbejde som vinduespudser og hvorfor det er sundt for din krop.

Frisk luft er sundt for din krop og dit sind

Det er helt almindeligt kendt at frisk luft er super godt og sundt for både din hjerne men bestemt også for dit sind. Derfor er et job hvor du arbejder meget ude i din friske luft super sundt for både din krop og din psyke.

Som vinduespudser foregår rigtig meget af tiden på arbejde udenfor og du vil derfor få alt dine friske luft som du har brug for. Det er en af grundene til at det er sundt for kroppen at arbejde som vinduespudser Slagelse.

Vær fysisk aktiv i løbet af din arbejdsdag

I dag findes der rigtig mange job, hvor man sidder ned og er inaktiv stort set hele dagen. Nogle er endda så uheldige at de nærmest kun bevæger sig fra kontorstolen over til kaffemaskinen og tilbage til kontorstolen igen i løbet af deres arbejdsdag.

Det skaber en masse hæmninger for kroppen – i hvert fald hvis man ikke sørger for at være meget aktiv i sin fritid. Det er de færreste som har tid eller overskud til det. Det er blandt andet en af grundene til at overvægten i samfundet desværre stiger støt. Som vinduespudser er det dog en helt anden sag. Her er du nemlig fysisk aktiv i løbet af din arbejdsdag og du vil derfor ikke skulle være så nervøs for overvægt som mange af dem der har et stillesiddende arbejde skal være.

Heldigvis er vinduespudser heller sådan en jobtype hvor man slider sin krop ned i løbet af ganske få år som en stilling som brolægger for eksempel kan gøre. Derfor får du alt det bedste fra begge verdner – du får et aktivt job hvor du kan bruge og bevæge din krop meget, uden at risikere at slide den ned.