Gør din krop en tjeneste med de rette kontormøbler

0 Comments

Dyrker du sport eller motion med jævne mellemrum? Hvis du gør, har du sikkert altid et mål om at blive bedre, hurtigere og stærkere. Uanset om du cykler, løber, spiller fodbold eller noget helt fjerde, har du brug for en stærk og sund krop for at yde dit bedste. Vores hverdag uden for sporten spiller en enorm rolle når vi skal presse vores krop til det yderste, og hænger din hverdag ikke sammen, kommer resultaterne sjældent i sidste ende. For de fleste er arbejdspladsen det sted, uden for hjemmet, hvor der bruges mest tid. Med de rigtige omgivelser og værktøjer på arbejdspladsen, sikrer du både sundheden for dig selv, og forbedrer din ydeevne i sport.

 

For folk med kontorarbejde bruges der mange timer om dagen på arbejdsstationen. I kontorstolen og ved bordet bliver opgaver løst og uddelt, og sammenlagt løber antallet af timer hurtigt op som ugerne og månederne går. Uden de rette møbler og midler på arbejdspladsen eller hjemmekontoret, bliver din krop sløvere og din ydeevne i sport forringet. Heldigvis er det ikke mange redskaber du behøver, for at øget velværet og gøre din krop en tjeneste.

 

Det ifølge mange vigtigste element på arbejdspladsen er et godt skrivebord. I langt de fleste tilfælde vil hæve sænkebordet være det oplagte valg, da du selv har mulighed for at indstille højden og kan indtage skiftende positioner i løbet af arbejdsdagen. Et godt hæve sænkebord behøver ikke koste en formue, og du kan få modeller i et væld af forskellige designs og størrelser. Hæve sænkeborde kan justeres i højder der matcher stort set alle kropstyper, og med muligheden for at skifte position på få sekunder, gør du din krop en kæmpe tjeneste. I virkeligheden bør man ikke sidde ned i meget mere end en time ad gangen, derfor er det en stor hjælp at dit bord kan justeres både til stående og siddende positioner, så du ikke behøver flytte dine redskaber til et andet sted.

 

I stående position øger du blodgennemstrømningen i din krop, du mindsker chancen for ondt i ryggen, og flere studier viser desuden at f.eks. møder i stående position er hurtigere og mere effektive. Et godt hæve sænkebord til arbejdspladsen er derfor en fantastisk investering for dig og din krop, og smitter direkte af på din ydeevne til motion og konkurrence.

 

Et andet effektivt redskab er en god kontorstol. Kontorstolen er udgangspunktet for mange danskeres arbejdsmæssige hverdage, og kan med de forkerte former og indstillinger få betydning for kroppens velvære. Du bør sigte efter en ergonomisk kontorstol, der er formet efter din krop og som kan justeres ligesom du har lyst. En ergonomisk kontorstol kan fås til billige penge, og i et væld af forskellige designs, så du er garanteret noget efter din smag.

 

Med de rigtige kontormøbler til arbejdspladsen eller på hjemmekontoret, giver du din krop de bedste betingelser i hverdagen. Gode forhold på arbejdet smitter direkte af på fritiden og din sport. Din krop yder bedre og du kan fokusere på at blive bedre og træne hårdere. Selvom du kan træne dig god ved at motionere effektivt og spise ordentligt, spiller hverdagen og arbejdspladsen en stor rolle i din ydeevne. Gode, billige kontormøbler kan fås over hele landet og både i webshops og fysiske butikker.