Effektiv træning som veganer

0 Comments

At få hverdagen til at hænge sammen som veganer, kan ofte være en svær opgave. Det er ikke alle steder, hvor der tages forbehold for denne livsstil. Det har de konsekvenser at flere dropper den veganske livsstil på grund af besværet. Det skal dog ikke være helt svært at bibeholde sin sunde livsstil – da flere og flere tager indtog i den veganske livsstil, så stiger udbuddet af veganske alternativer også.

 

At træne er ikke et problem selvom man er veganer – det svære er blot at finde tilskud til sin træning, som kan give dig de rette vitaminer, proteiner og aminosyrer til at få de ønskede resultater hurtigere og nemmere. Det er derfor anbefalelsesværdigt at se ind i proteinpulver, proteinbarer og andre proteintilskud som er veganske.

Proteinpulver

Vegansk proteinpulver er ikke lige så svær at finde, som det var før i tiden. Da den veganske livsstil er blevet mere og mere populær blandt de almindelige forbrugere, så har de fleste sportsernæringsvirksomheder fulgt trop med veganske alternativer til deres standard sortiment. Virksomheder som har fundet alternativer til deres standard sortiment kan være rigtig fine, men man løber risikoen at fokus ikke er på det plantebaserede, men deres originale sortiment og derved kommer de veganske alternativer i anden række.

 

Derfor kan de anbefales at du kigger ind i virksomheder, som har et vegansk fokus når det kommer til fitnesstilskud. Her findes der et par store mærker, som har et vegansk fokus: SunWarrior og Vivo Life.

 

Proteinbarer

Et anden supplement til protein er proteinbaren. Det har altid været let at opsnuse veganske alternativer til proteinbarer, selv supermarkederne plejer at have et udvalg. Der findes dog både gode og dårlige proteinbarer – det hele handler om hvilke proteiner du leder efter. Mange veganere spiser ikke sojaprotein, af den årsag at det er hårdt for miljøet. Derfor er det en fordel at kigge efter proteinbarer, som indeholder alternativer til soja. Kig blandt andet efter ærteprotein, gojibær protein eller hempprotein. Alle tre fantastiske alternativer til soja og kan findes i proteinbarer rundt på markedet.

 

BCAA

BCAA, der er nok ikke mange, som ved første øjekast ved hvad det er. Dog, hvis man træner og har en vegansk livsstil, så ved man hvor vigtigt BCAA er. Det er nemlig måden for veganere at få sine essentielle aminosyrer på. Det er nemlig svært som veganer at få tre meget vigtige aminosyrer – leucin, isoleucin og valin. Det er tre aminosyrer som kroppen ikke selv kan producere og som man ofte får igennem animalske produkter. Der findes dog vegansk proteinpulver på markedet, som indeholder disse tre aminosyrer. Så hvis du ønsker at få dine essentielle aminosyrer og få en god effekt ved træning, så gå på kig efter vegansk proteinpulver, som indeholder disse tre – altså kaldet BCAA.