Giv afkald på cigaretterne én gang for alle

0 Comments

Rygning er en meget dyr afhængighed at have. Lugten af det sætter sig i tøj, hår og på fingrene. Ryger du indendørs, vil dine vægge blive gule og klamme af nikotinen. Er det virkelig det værd? Det er en afhængighed, ja, men det kan du komme af med.

For ikke kun at snakke om hvordan cigaretterne, er det også dårlige for andre mennesker samt miljøet. Røgen og cigaretskoddet i sig selv er ekstremt dårligt for miljøet i det lange løb. Hav alt det ovenstående med i overvejelserne, når du overvejer at stoppe med at ryge! Det kan sagtens lade sig gøre.

Du har andre muligheder

Abstinenserne efter røgen kan være meget voldsomme når du lige er stoppet med at ryge cigaretter. Af den kan det for din egen og andres skyld være en god ide, at beskæftige dig med noget der minder om de cigaretter du er vandt til.

Dette kan for eksempel være en E-cigaret. En E-cigaret er hverken så farlig eller ildelugtende som en almindelig cigaret.

En e-cigaret er egentlig bare en elektronisk cigaret. Det vil sige at du ikke hver gang du har røget, skal ud at finde en skraldespand. Det betyder også at du kan tilsætte forskellige smage til e-cigaretten, så du kan få den smag du ønsker.

Hvorfor vælge e-cigaretter over tobak?

En e-cigaret skader dine lunger, luftrør og krop i det hele taget mindre end en almindelig cigaret gør, hvilket i det lange løb uden tvivl vil komme til din fordel. Fun fact: Der findes konkurrencer i at ryge e-cigaretter fordi man kan lave mønstre og meget andet i luften når man ryger dem. Almindelige cigaretter lugter meget.

Denne lugt går langt fra kun ud over dig, men simpelthen ud over alle de mennesker du omgås. Lugten er i luften. Går du forbi nogle vil de kunne lugte det.

Børnene

Børn af rygere, har støtte tendens til at starte med at ryge selv. Dette er blandt andet på grund af lugten. Ryger du derimod en klassisk e-cigaret med duft af jordbær for eksempel, har det ikke samme effekt fordi man ikke forbinder duften af jordbær med rygning.

Det er ikke kun et skift der er sundere for dig, men også et skift der er sundere for dine børn og dine omgivelser. Dette vil komme dig og mange andre til fordel! Om ikke andet kan det altid prøves af.