Hårtransplantation når du mister håret

0 Comments

Hårtransplantation er særlig operation, hvor fjerner noget hår et sted fra kroppen for at påføre det et andet sted. Hensigten er, at det skal se naturligt ud, og et tilfredsstillende resultat kan de fleste kunder opnå mange steder herhjemme i Danmark, hvor vi er rigtig gode til at lave hårtransplantationer. Det er dog også populært at gennemgå transplantation i udlandet. Bestemte lande, landområder og byer kan anbefales af de folk, der har fået foretaget en hårtransplantation udenlands. Der er argumenter og holdninger for og imod dette indgreb. Læs mere om disse i følgende artiklen her, og hør mere om, hvad hårtransplantation yderligere er.

Hvad er hårtransplantation?

Oftest vælger mænd at få en hårtransplantation. Den hyppigste transplantation folk vælger at få, er, en overførelse af ens naturlige hår fra nakken eller siderne ved hovedet op på issen i stedet. Her oplever mange mænd nemlig et hårtab, når de kommer op i alderen, de eventuelt ønsker at få dækket med hår igen. Og det er jo smart at kunne bruge sit eget naturlige hår på ny, hvis der er rigeligt af det et andet sted. Kvinder kan selvfølgelig på lig fod med mænd modtage hårtransplantation, hvis de har et ønsket om at få overført noget hår fra et specifikt sted til et andet, men tendensen er nu mere udbredt blandt mænd. Tit og ofte er hårtransplantation også forekommet hos mænd på grund af en manglende skægvækst, der har været en stor frustration for den pågældende.

Hvorfor vælger nogen at få det?

Hårtransplantationer bliver udført til mennesker, der er ulykkelige og frustreret over deres manglende hårvækst bestemte steder. Der er skam ikke nogen, der bare vælger indgrebet for sjov. Derfor skal vi omtale emnet hårtransplantation ordentligt og med respekt, da hårtab er et sårbart emne for nogle mennesker. Til trods for man kan mene operationen er tosset, eller man ikke går ind for indgreb som hårtransplantationer generelt. Sikkerheden er hos ordentlige klinikker fuldstændig i top, og netop dit specifikke hår og hårstruktur vil blive tjekket ordentligt, så det sikres at transplantationer ikke vil forværre noget i forhold til dit naturlige hår. Under behandlingen vil det også blive sikret, at du som patient kan tåle hårtransplantationen.

De som er imod hårtransplantation

Overordnet er det største argument og holdningen, nogle mennesker har, at hårtransplantation er skandaløst, fordi det jo er at gå imod ægte naturlighed. Folk løber væk fra sin biologisk arv, kan nogen mene, og at folk fejler ved ikke at stå ved sig selv, og deres krops naturlige forandring, der sker, i takt med at vi ældes.

 

Det er kun rigtig godt, at mange mennesker, specifikt mænd i denne sammenhæng, ikke mister deres maskulinitet til trods for hårtabet. Også det hårtab, der for nogle kan begynde meget tidligt. Det er kun godt, vi hylder og opdrager hinanden i tanken, at du er helt i orden og pragtfuld, som du er. Vi skal dernæst også huske på ikke at dømme hinanden, bare fordi andre tager valg, vi personligt ikke selv forstår. Her skal vi se hinanden som voksne mennesker, der er i stand til at tage de rette beslutninger for sig selv.