Kan man ryge vandpibe, selvom man går op i sundhed?

0 Comments

Hvis man har et brændende ønske om at være sund og gøre alt det bedste for sin krop, hvor gå grænserne så egentlig. Er det eksempelvis okay at ryge vandpibe, når man godt kan lide at gøre det, men samtidig gerne vil være sund og passe på sin krop og sit helbred? Det kan være en jungle at finde rundt i, men i sidste ende er det kun dig, der kan finde balancen for dig selv.

Find den balance, der passer til dig

Det er selvfølgelig ikke sundt at ryge – heller ikke vandpibe. Men når alt kommer til alt, handler det meste om at finde en balance, som er til at holde ud. Det vil altså sige, at hvis du er vild med at ryge din mya vandpibe, kan du måske overveje at trappe lidt ned, men stadigvæk nyde at gøre det i ny og næ. Hvis du fjerner noget fuldstændig, som du virkelig godt kan lide, kan det også ende med at gå ud over din mentale sundhed, hvilket bestemt heller ikke er godt. Det kan derfor i mange tilfælde være en god idé at finde lige netop den balance, du har det bedst med. På denne måde kan du det meste af tiden være sund og god mod din krop og dit helbred, men samtidig kan du indimellem nyde at gøre det ting, du elsker såsom at ryge shisha med vennerne.

Balance er sundt

Faktisk kan det være den sundeste måde at håndtere det hele, hvis du formår at finde en balance, der passer til dig. Det er aldrig helt nemt at skære noget helt fra, som man virkelig godt kan lide, og samtidig bør det ikke fylde det hele hver eneste dag, hvis det eksempelvis handler om at ryge vandpibe.