Mangler du en alternativ form for motion i naturen?

0 Comments

Selvom man måske er rigtig glad for at dyrke sport eller være aktiv udendørs på andre måder, så kan det være, at man en gang imellem godt kunne tænke sig, at der også var andre former for motion, som man kunne dyrke ude i naturen.

Der er selvfølgelig mange forskellige former for udendørs motion man kan udøve allerede. Løb, cykling, vandring, crossfit på udendørs faciliteter. Mainstream muligheder er der nok af. Men det kunne jo være, at man til tider godt kunne tænke sig noget, der var lidt anderledes.

Gå på ravjagt efter det har stormet

En sådan alternativ motionsform ude i naturen, kunne være at gå på ravjagt. Det kan måske lyde lidt banalt og ikke noget der giver særlig meget motion, men at gå rundt på strandet, i hårdt, vådt sand, kort tid efter det har stormet, kan faktisk være markant mere anstrengende end man lige forventer.

En af fordelene ved ravjagt, er at det ikke kræver ret meget udstyr. Varmt og vindholdigt tøj samt en af de mange forskellige typer ravlygter, der findes, er det eneste det kræver.

Derudover giver det selvfølgelig rigtig god mening at have bare lidt viden om, hvor man oftest kan finde rav henne. Et godt sted at kigge er ofte i de lange bunker af tang, der er skyllet op på stranden som resultat af stormen.

Prøv en udendørs forhindringsbane

Er man dog til en mere markant form for fysisk udfoldelse end at gå rundt på jagt efter rav, så kunne en alternativ form for udendørs motion være at prøve en forhindringsbane. Disse baner findes forskellige steder, og som ofte er der forskellige niveauer af baner.

Så kan man lægge ud med at finde en af de nemmere og forbedre sig der, inden man begynder at gå videre til de forhindringsbaner med højere sværhedsniveau.

En forhindringsbane kan også være en sjov måde at udfordre sig selv på, da man kan gå efter at forbedre sin personlige tid på banen hver eneste gang man giver sig i kast med den.

En ting er helt sikkert. Selv hvis man ikke er til de mere traditionelle udendørs motions- eller træningsformer, så er det muligt at finde alternativer. Også på forskellige aktivitetsniveauer, alt efter om man er til det lidt mere gængse eller selv, hvis man er til det lidt mere hårdføre motion, der virkelig får pulsen rigtig højt op.