Praktisk tøj til din sport og sundhed

0 Comments

Er du typen der jagter de 10.000 skridt om dagen, uanset om det regner eller solen skinner? Så er det vigtigt at have overtøjet i orden. Uanset vind og vejr så er det altid dejligt og forfriskende at få frisk luft og at få bevæget bentøjet. Det giver ny energi og er supervigtigt for alle, men noget der kan være rigtig træls efter en god lang gåtur, er at komme hjem helt is frossen eller plaskvåd. Den lækre Gobal Funk thermodragt som du kan finde hos Molly&My.dk, er et item som når man først har brugt det, så er det helt uundværlig for dig, og du anbefaler den til alle du kender, og som er glade for den gode gåtur.

 

Bevægeligt og behageligt tøj

At have noget tøj der er bevægeligt og noget man føler man kan leve i, er rigtig vigtigt for dig der godt kan lide at bruge kroppen og bevæge dig. Et par pieces leggins som er lettere end fjer, og smidigere end noget andet er supergeniale til dig der vil bruge din krop. De er perfekte at dyrke din yndlingssport i såsom gymnastisk, fordi man virkelig kan bevæge sig i dem, og de sidder dejligt tæt til kroppen.

 

Påklædning der giver ro og overblik

Sundhed kan være rigtig mange ting. Du kan både være fysisk- og psykisk sund. At have den rette påklædning til lige præcis det du skal, kan også gøre dit mindset sundere og give dig selv mere overblik og overskud i din hverdag. Blødt, behageligt og bevægeligt tøj gør at din dag kan blive 100 gange bedre, og at du tænker mere klart. Noget af det værste er at fortryde sit tøjvalg, når du allerede er kommet ud ad døren. Noget der strammer de første steder, noget der kradser eller noget din krop ikke kan trække vejret i, det kan gøre din dag meget længere end hvad den er i forvejen.

 

Sådan holder du din krop og mindset sundt

Start din dag med godt humør og friske lemmer og skyd dagen i gang med lidt bevægelse. Det kan f.eks. være en omgang yoga, en dejlig gåtur, en lille god styrketræning eller noget helt fjerde. Det behøver ikke at være den store omgang, fordi så længe du gør noget, er det bedre end ingenting. Frisk luft og en puls der har været oppe kickstarter din dag på sådan en god måde, og du kan være sikker på at du vil fokusere bedre på det du skal. Du vil gerne udstråle overskud og selvtillid, og det får du kun hvis du har givet din krop lidt bevægelse i enhver form.

 

Alt i alt skal du både tænke på din påklædning og dit mindset. De går hånd i hånd, og alle ved at en god motivation er noget nyt lækkert praktisk tøj, til det du skal.