Sådan holder du dine fødder sunde

0 Comments

Når vi går, står, løber og cykler som vi gør, er det vigtigt at passe på vores fødder. Vi slider dem til dagligt, og glemmer måske nogen gange at de skal bære os hele livet. Det er derfor også vigtigt at vi tænker os om når vi klæder vores fødder på med sko og strømper.

Sokker er ikke bare sokker.

Det er ikke altid fornuftigt at købe de billige strømper, da kvaliteten er med i prisen. Vi betaler altså ikke kun for at strømperne er behagelige, men også for det miljø vi udsætter vores fødder for. Netdoktoren har som eksempel skrevet en artikel om fodsvamp, hvor de foreslår nogle bestemte strømper til at pleje denne desværre ret hyppige fodsygdom. Det er klart bambus sokker som her vinder kampen når det handler om at passe på vores fødder.
Det er bevist at bambusfibre giver et bedre miljø i til fødderne, med bedre luftgennemgang og dermed mindre sved og lugt. De er også mere bæredygtige end bomuldsstrømper, da de holder bedre på farven og dermed ikke forurener så meget.

Støvler er ikke bare støvler.

Ikke nok med at vi skal vælge vores sokker med omhu, så skal vi også sørge for ordentligt fodtøj. Det kan måske være en udfordring at både være med på tidens trendy sko og støvler, samtidig med at vi skal have det i god kvalitet. Hertil bliver sko måske ret dyre. Men tvivl ikke, det er pengene værd. Ikke nok med at vi med de rigtige støvler kan skåne vores fødder, de kan typisk også holde i flere sæsoner. Her et Copenhagen Shoes et godt eksempel med deres nøje udvalgte leverandører af materialer som sørger for at sko og støvler holder kvaliteten med tiden og ikke slider vores fødder for meget. Det store udvalg af sko, støvler, slipper og sandaler gør det muligt at finde et par lækre gode sko til enhver lejlighed og ethvert outfit. De tidløse designs af Copenhagen Shoes gør at man kan være med på de seneste tendenser og trends, uden at gå på kompromis med kvaliteten af fodtøjet.

De nyeste slippers fra Copenhagen Shoes er super bløde og hjælper med at holde fødderne varme i denne fodkolde tid. Ligesom det er vigtigt at få luft til fødderne, er det også vigtigt at holde dem varme. Her kan vi nemt tage sokkerne af og hoppe i et par lækre hjemmesko for at løsne lidt op og få et godt blodomløb ved fødderne.