Smykker til mænd

0 Comments

Til trods for at mænd i stigende grad er begyndt at gå med smykker, er smykkemarkedet til mænd stadig ikke nær så stort som det smykkemarked, der er dedikeret til kvinder. Derfor er det stadig en realitet, at mand som mand kan komme til at lede længe, hvis man kigger i butikkerne efter flotte og trendy smykker til mænd. Ofte kan man faktisk have mere held med at lede på nettet, fordi de traditionelle og fysiske smykkeforhandlere i høj grad holder fast i idéen om, at det primært er kvinder, der køber og går med smykker. Hos mange guldsmede og lignende forretninger kan man derfor stadig komme ud for, at de eneste produkter i forretningen, der er direkte tiltænkt mænd, er store, dyre ure og de traditionelle vielsesringe.

Hvor finder jeg smykker til mænd?

Som nævnt ovenfor, er det især på diverse webshops og hjemmesider, at man efterhånden kan finde et større udvalg af smykker til mænd. Mange danske iværksættere, store som små, er efterhånden begyndt at indse, at smykker til mænd er et marked i fremgang – og derfor sætter de altså stort ind på at designe, fremstille og forhandle smykker, der er direkte tiltænkt til mænd.

På webshops som for eksempel danske ”Jewls” finder du dermed alt fra halskæder og armbånd til ringe eller pendants kun til mænd. Hos Jewls er der smykker i både guld og sølv, og i deres store udvalg er alle mænd garanteret at kunne finde et smykke, der passer til netop dem og deres individuelle stil.

Fordele ved at købe smykker hos danske forhandlere

Vælger du at købe dine smykker på danske webshops, er der en længere række fordele. For eksempel kan du her være sikker på, at dine smykker ikke er fuld af skadelige eller allergifremkaldende stoffer. Derudover vil du på mange webshops, som for eksempel Jewls, udelukkende finde smykker, der er ekstra holdbare og resistente overfor vand. Især sidstnævnte kan være en stor fordel, fordi du dermed kan dyrke sport, svømme eller tage et bad uden at fjerne dine smykker først.

Smykker til et aktivt liv

Dyrker du meget sport i hverdagen, eller lever du bare generelt et travlt liv, hvor du er nødt til at prioritere din tid ned til mindste detalje? Så kan det være en god idé at investere i vandresistente smykker, som ikke smitter af eller falmer over tid. Vælger du at investere til smykker til mænd i en ordentlig kvalitet, slipper du nemlig for hele tiden at tage dine smykker af og på, når du skifter fra aktivitet til aktivitet på en travl dag. Derudover kan det være en fordel at købe smykker i god kvalitet, fordi du så kan beholde smykkerne i mange år og ikke hele tiden skal ud og købe nye smykker.