Tips til hjemme-“sporten” – Kommer du for hurtigt?

0 Comments

Laver du og din partner ofte noget lagengymnastik sammen derhjemme? Men har du et problem med at komme for hurtigt? I denne artikel kan du finde nogle gode råd om, hvordan du kan forhindre dette i at gentage sig senere. Læs med her hvis det har interesse.

Tag en snak med lægen

Det er først og fremmest en rigtig god idé at tage en snak med lægen, hvis du oplever dette problem. Der er absolut intet at skamme sig over, hvis du oplever at komme for hurtigt under hjemme-’sporten’. Din læge er professionel og er blevet uddannet til at kunne tage sig af sådanne problemer. Og han eller hun vil med garanti gerne hjælpe dig med at få styr på dette problem.

Det kan godt virke en smule intimiderende for langt de fleste at snakke om sådanne ting med sin læge. Men der er altså ikke noget pinligt ved det. Og din læge er den bedste person til at give dig nogle gode råd om, hvordan du kan forhindre det. Nogle gange kan lægen endda giver dig en form for medicin eller lignende, som kan hjælpe dig med ikke at komme for hurtigt næste gang du og partneren er sammen.

Bruger du de rette beskyttelsesmidler?

En lidt mindre intimiderende måde at få styr på dette problem er at kigge på hvilke beskyttelsesmidler, man benytter sig af. Hvis man Kommer for hurtigt, så kan det også være en rigtig god idé at kigge på disse ting. Nogle gange handler lidt simpelthen blot om, at man for eksempel skal købe nogle andre kondomer. Du kan for eksempel vælge at købe nogle kondomer, som ikke er lige så følsomme. Hvis de er lidt tykkere eller lignende, så kan det hjælpe dig med at forhindre at komme for hurtigt næste gang.

Andre gange kan man også tage nogle beroligende naturlige midler for det, hvis man gerne vil undgå at komme for hurtigt næste gang. I helsekostbutikken er der formentlig et eller andet som du kan købe, og benytte dig af næste gang du og partneren er sammen.

Du kan finde en masse gode råd på nettet om, hvilke slags produkter du kan benytte dig af. Meget ofte kan du lære en del af andre menneskers erfaringer omkring sådanne ting. Der er en hel masse anonyme forum, som du kan grave frem af gemmerne, hvis du gerne vil have nogle flere gode råd om dette.