Træningsudstyr som ikke sprænger budgettet

0 Comments

Mange gange vil man gerne have mulighed for mange forskellige træningsformer, og derfor ender det ofte med at ville sprænge budgettet, hvis man vil have mulighed for at træne derhjemme. Man skal have løbebånd, cross trainer, vægte, step bænke… Faktisk kunne vi fortsætte, og det løber hurtigt op i titusinder af kroner, selvom du måske vælger budgetløsningen for nogle af tingene.

Alternativet er derfor for mange at tage et abonnement i det lokale fitnesscenter, og så tage af sted for at træne nogle gange i ugen. Som mange dog ved, så er fitness abonnementet en synder i manges budgetter. Man kommer ikke afsted, og i de tilfælde hvor man gør, så er det i en kort periode, eller man kommer ikke afsted i det omfang som man havde planlagt.

Derfor er der mange stående jokes omkring det at have et fitness abonnement. Man taber sig ved blot at have det i pungen og lignende. Du kender sikkert selv endnu flere – måske har nogen endda sagt dem til dig, fordi du ikke selv får brugt dit dyrt købte fitness abonnement.

Det rigtige udstyr

En af måderne for at sikre at du ikke sprænger budgettet, er at sikre at du har det rigtige træningsudstyr til dine mål. I stedet for at gå all in til at starte med, så sørg for at købe det rigtige, og udvid så dit sortiment løbende, hvis du kan holde motivationen oppe. Vores erfaring er at motivationen holdes bedre oppe med det rette udstyr i en ordentlig kvalitet. Endnu engang viser det sig at kvalitet frem for kvantitet kan være en god tommelfingerregel.

Træningselastikker

Indrømmet. Hvis du skal til at fylde huset (eller endnu værre: Lejligheden) med træningsudstyr, så bliver det meget hurtigt meget proppet! Du kan derfor være tvunget til at spare på budgettet af simple pladsproblemer.

En god måde at komme pladsproblemerne til livs på, er at have træningselastikker i stedet for store maskiner. Træningselastikker fås i mange forskellige størrelser, farver, tykkelser og lignende, og kan derfor gøre det ud for mange af maskinerne. Du kan nemt træne forskellige muskelgrupper med træningselastikker.

En anden god ting ved træningselastikker er til dig der har et stillesiddende arbejde bag et skrivebord, eller til dig der tilbringer meget af fritiden bag dit gamerbord. Her kan træningselastikker hjælpe dig med at få strække musklerne ud løbende, og du kan derfor undgå ondt i skulderen, spændingshovedpine og lignende.

Derfor synes vi at træningselastikker er meget undervurderede!

Træn andre steder

Mange steder kan du få en gratis prøvetime, eller måske endda et gratis dagspas, som et incitament til at komme i gang og tilmelde dig det ”lokale” træningscenter.

Kan du nøjes med at træne udendørs, når du er hjemme, kan du derfor udnytte det tilbud, når du f.eks. er på et romantisk spaophold med kæresten. Så kan i få pulsen lidt op sammen, og få nogle gode minder i udlandet. Det er måske lidt søgt, men det er en god måde at spare på. Både i forhold til penge men også pladsen!