Under Armour sports- og løbetøj er the shit

0 Comments

Under Armour blev grundlagt i 1996 af Kevin Plank, som spillede amerikansk fodbold for University of Maryland. Forretningsideen blev født, da Kevin og hans holdkammerater blev trætte af vådt bomuldstøj under beskyttelsesudstyret. I dag er Under Armour en af de største leverandører af funktionstøj i sportsverden.

Hvad enten du dyrker idræt, især løb, på amatørbasis eller eliteniveau, er er Under Armour et brand du skal overveje når du køber sportsbeklædning. Under Armour leverer blandt andet noget af det bedste undertøj jeg personligt har benyttet i forbindelse med fodbold, løb og fitness.

Under Armour Heat Gear Compression serien er designet til at beskytte og yde support. Som de andre Heat Gear produkter er toppen fremstillet af svedtransporterende og formtilpassende mikrofibrer.

Materialet er hurtigtørrende, hvilket gør toppen komfortabel og ideel til brug til alle tider. Under Armour anbefaler dette produkt til alle der er fysisk aktive, på arbejde såvel som til sport. Toppen er bygget op omkring mærkets succesfulde 4-vejs strech, som skaber optimeret mobilitet.

Læs mere om action og adventure her.

Under Armour Cold Gear Gameday Compression Mock sikrer dig den optimale oplevelse på de kolde dage. Inderste lag er blødt og behageligt, men sørger samtidig for at cirkulere varmen rundt så den bliver fordelt optimalt. Den er virkelig markant anderledes and mange andre baselayer produkter og føles på indersiden nærmest som bomuld.

Materialet sørger naturligvis også for at sveden kommer fra kroppen på bedst mulig måde og sørger for at du ikke går og bliver kold og fugtig. Perfekt til fodbold, løb og al anden form for sport.

Trøjens fit strækker sig fire veje for bedst muligt, at følge kroppens naturlige bevægelser. Endvidere er der som noget helt nyt sat et siliconebånd i bunden af trøjen der gør at den langt bedre end tidligere modeller holder sin position. Siliconebåndet hjælper også med, at trøjen slutter tættere sammen om kroppen, således at der ikke slipper kold luft ind.

Vil du have mere inspiration til sports-, især løbetøj og løbeudstyr, måske til dig selv, eller fordi du skal give en gave til en du holder af, som nødvendigvis ikke er helt så forelsket i Under Armour som vi er her på redaktionen, så tjek denne super gode side ud for inspiration – her finder du hele 20 rigtig gode idéer til løberen/den aktive.