Alternativer til træning når dit fitnesscenter og din sportsklub er lukket

0 Comments

Det har ikke været det nemmeste at holde formen ved lige i 2020. Har du brug for inspiration til, hvordan du kan træne og have det sjovt, selvom dit fitnesscenter eller din sportsklub holder lukket pga. pandemien? Så giver vi vores besyv med, hvordan du kan kickstarte dit nytårsforsæt i 2021.

4 Alternative træningsformer til dit 2021

Omend du bor i en lille lejlighed, stor villa eller på en gård, så er det generelt bare meget sværere at motivere sig selv til et langt træningspas derhjemme. Det kan dog lade sig gøre, og man kan faktisk få en meget mere varieret, spændende og sund træning, hvis man ændre lidt i sine rutiner.

#1 Hjemmetræningsudstyr

Det er populært som aldrig før at investere i sit eget hjemmetræningsudstyr. Det behøver dog ikke koste det hvide ud af øjnene, fordi man kan nå utrolig langt med en træningselastik. Se eventuelt i nedenstående video, hvor utrolig mange øvelser man kan lave:

www.youtube.com/watch?v=Z2svmRNMX7k&t=183s

 

Rigtig mange køber hjemmetræningsudstyr, men får det ikke brugt fyldestgørende. Prøv at opsætte nogle morgenrutiner, hvor du får udstyret brugt før eller efter morgenmaden, så du får en god start på dagen.

#2 Mountainbike

En anden dille, der virkelig har taget fart er mountainbike. Det lyder lidt ekstremt, og kører du på baner i skovene skal du også passe på. Der kører dog også en masse unge og ældre folk, så det er altså en sport for stort set alle.

Mountainbike får dig ud i naturen, samtidig med at du både kan træne cardio, eksplosiv træning og ikke mindst din koordinering.

#3 Vandreruter og løbeture

Det har alle dage været sundt at gå og løbe. Mange glemmer det bare i deres travle hverdag, og så er der altid en god undskyldning med, at vi altid har et rimelig skod vejr i Danmark.

 

2020 har dog fået flere ud på de mange skjulte skatte i Danmark, hvor vi har en masse smukke vandre- og løberuter. Kunne du tænke dig at opdage noget af den smukke danske natur imens du kommer i bedre form? Så kan du læse mere om nogle af de bedste vandreruter i Danmark her: Læs om de Bedste vandreruter i Danmark her!

#4 Roning

Det er ikke kun fastlandet, der har lokket danskerne ud i naturen. Roning har også fået danskerne ud på vores smukke søer. Omend du vælger at investere i din egen båd, kajak eller sup board, eller du vælger en klub, er op til dig. Roning har også taget fart i 2020, og det er en fantastisk måde at holde kroppen i form på.

 

Du bruger rigtig mange muskler, når du roer, men kan også betyde en lækker tur i vandet, som træning, når du skal til og fra søerne.

 

Så ja… Der er mange muligheder for at holde formen ved lige selvom du ikke kan komme i dit fitnesscenter eller ned i fodboldklubben. Vi håber, at denne artikel gav dig lidt mod på nytænkning, og så ønsker vi dig et fantastisk 2021. Tak fordi du læste med.