Sundhed handler også om kærlighed

0 Comments

Mange dater som regel for at finde en ny partner. De er blevet single, eller har måske altid været det, og er nu derfor på udkig efter kærligheden.

Det er muligt for alle voksne at gøre brug af dating apps og hjemmesider, som øger muligheden for at finde en date.

Videnskabelige undersøgelser viser at der er en stor positiv sammenhæng imellem sundhed og kærlighed. Din sundhed kan få et boost ved at øge din selvkærlighed samt ved at give og få kærlighed af en anden person.

 

Kærlighed kan også dyrkes og opbygges ved at bruge tid på dine passioner f.eks. male et maleri, tage billeder i naturen eller af huse, bygge WordPress hjemmesider, lave lækkert mad, udvikle nyt onlinekursus, brygge mørkt øl eller definere nye strategier for markedsføring eller hvad end der nu interesserer dig meget.

Kan jeg møde kærligheden via dating?

Ja, du kan meget vel komme til at møde kærligheden via dating. Det er nemt at få kontakt til andre singler, der også er et sted i livet, hvor de er klar til at date, og måske kan din næste date være din store kærlighed – hvem ved?

 

Det er det spændende ved at gå på date. Det er aldrig til at vide, om den næste date er den store kærlighed i dit liv, om det bliver til en god ven, eller om det bare bliver til den ene date, og så var der ikke mere i det.

4 tips til din første date

Herunder får du lige fire hurtige tips til en første date, uanset om du har prøvet at være på date før eller ej.

 

Tag dig godt ud

Du skal først og fremmest tage dig godt ud på din date. Sæt håret, tag pænt og rent tøj på, snup et bad inden daten og hvad du ellers kan gøre for at gøre dig i stand. Du vil gerne give et godt førstehåndsindtryk på din første date.

 

Lav en aktivitet

Så kan det være en god ide at finde noget, I kan mødes over. Det kan være en øl eller en kop kaffe. Det kan også være en tur i biografen, på restaurant eller ud at gå en tur. Det er altid en god idé at mødes over noget eller til en aktivitet, så der sker noget på jeres date.

 

Betal for daten

Så er det også altid galant at være vedkommende, der betaler for daten. Med mindre den anden insisterer på at betale sin del eller betale det hele, bør du være forberedt på at betale daten. Det er det rette at gøre.

 

Vær god til at lytte og stil gode spørgsmål

Til sidst er det også en god idé at være rigtig god til at lytte, opsnappe detaljer og bruge dem til yderligere spørgsmål, så du virkelig kan lære vedkommende at kende. Det er jo det, den første date er til – du skal finde ud af, om vedkommende er noget for dig. Så nytter det ikke noget, at du selv snakker hele tiden.