Dårligt indeklima kan påvirke din form

0 Comments

Befinder du dig i en periode i dit liv, hvor du virkelig arbejder på at komme i en god form, men det er som om, at du ikke rigtig kan mærke en forbedring. Måske tværtimod så går det faktisk den forkerte vej.

 

Laver du f.eks. hjemmetræning i stuen, så mærker du måske ligefrem, at dine luftveje nærmest snører sig sammen, og du kan have svært ved at få luft.

 

Har du nogensinde overvejet, at det kan have noget at gøre indeklimaet, der hvor du bor?

 

I denne artikel vil vi gennemgå forskellige årsager til, hvorfor du måske oplever en reaktion, når du træner der hjemme og generelt befinder dig derhjemme.

Er der konstateret fugt eller skimmelsvamp?

Selvom vi i den grad ikke håber, at det er skimmelsvamp, som er årsagen til det dårlige indeklima, så må det bestemt ikke afvises. Sager om skimmel kan være ret så komplekse, og du må kontakte din udlejer lige så snart, at du mistænker svamp i dit lejemål.

 

Den juridiske del i forhold til udbedring af en mangel som skimmelsvamp, kan godt være temmelig kompleks, og derfor vil vi anbefale dig at sætte dig rigtig godt ind i dine juridiske rettigheder, eller få hjælp hos en virksomhed som DIGURA eller lignende.

 

Dermed stiller du dig selv bedst muligt, hvis det altså skulle vise sig at være skimmelsvamp, som forårsager det dårlige indeklima.

Allergi, mangel på søvn eller for meget støv

Den manglende fremgang i din form og kondition kan også skyldes andre ting. Er du f.eks. allergisk, kan du være i en periode, hvor du reagerer ekstra kraftigt. Ophober der sig meget støv, der hvor du bor, så kan det sagtens være årsagen til din udeblivende form.

 

Sørg derfor for at få støvsuget grundigt, luftet ud, vasket sengetøj og generelt holde dit indeklima pænt og renligt.

 

Støvallergi og generelt et dårligt indeklima kan have stor indflydelse på din søvn, og dermed også din evne til at få restitueret ordentligt. Og måske er det derfor, at du har haft svært ved at forbedre formen, da din krop simpelthen ikke har fået den ro, som den har brug for.

Få styr på indeklimaet, så får du også styr på formen

Sat på spidsen, så vil du ved at få styr på dit indeklima også kunne få styr på din form. Det er naturligvis ikke så simpelt, men indeklimaet har ganske afgørende indflydelse på din evne til at restituere og komme i bedre form.