Få hjælp til at sove med essentielle olier

0 Comments

Hvis du kæmper med at falde i søvn, er du ikke alene. Op med 50% af danskerne kæmper for at få sove mindst en gang om ugen. Og hvis du er en af ​​dem, ved du, hvor smertefuldt det kan være at ligge i sengen om natten og ikke være i stand til at falde i søvn. Har du planer eller arbejde, der venter på dig den næste dag, bliver det endnu mere stressende.

 

Du ligger i sengen, helt vågen og prøver at overbevise din hjerne om at slappe af– men følelsen af at du skal så mange ting den næste dag gør det endnu sværere at slappe af. Vi kender bestemt den følelse!

 

Der er mange anbefalinger derude til, hvordan du får dit overaktive sind til indhente den manglende søvn – eller sænke tempoet for at imødekomme – din krops behov for at bevæge sig ind i drømmeland. Uanset om det er at reducere din eksponering for blåt lys, meditere eller lade kaffen være efter 5, kan det alligevel være svært at falde i søvn. Men en taktik, du måske ikke har prøvet, er brugen af essentielle olier.

 

Æteriske olier kan bruges på en række forskellige måder og giver en række fordele afhængigt af den den essentielle olie du bruger. Det gør dem til et meget alsidigt, naturligt redskab, der kan føjes til din værktøjskasse inden du skal sove.

 

Diffusere

 

Brugen af diffuser er en af ​​de mere almindelige måder at høste fordelene ved essentielle olier på. Essentielle oliediffuserer findes i mange forskellige farver og former, så det er ikke noget klodset udstyr, der ødelægger din æstetik – du kan nemt finde en diffusor, der passer til din livsstil og supplere din indretning, hvis det er et problem. Især Nordic diffuser har en fantastisk diffuser, som er meget stilren og passer ind i dit minimalistiske skandinaviske design.

 

Essentielle oliediffuserer er meget enkle enheder og er ekstremt simple at bruge. Din diffuser har et vandreservoir, som du fylder op til stregen. Derefter tilsætter du blot et par dråber af dine valgte æteriske olier til vandet. Mængden af ​​æterisk olie, du tilføjer, afhænger af din personlige præference og størrelsen på din diffusers vandtank, og diffuse ringen kan begynde.

 

Ultralyds diffuserer diffunderer vand og olie blandingen gennem super stille vibrationer, så de er gode at bruge, mens du prøver at sove, fordi de ikke holder dig vågen. Ved at bruge en æterisk olie diffuser får du fordelene ved de essentielle olier ved aromaterapi, og som en bonus kommer dit værelse til at dufte fantastisk.