Gaver til far der elsker sport – 5 gode ideer

0 Comments

Far har snart fødselsdag igen, og han skal selvfølgelig have en god gave. Elsker han sport, er det oplagt at give ham en gave i denne kategori. Måske har du givet ham mange sportsgaver før, og har derfor svært ved at finde fornyet gaveinspiration. Hvis det er tilfældet, kan du her få inspiration i form af 5 gode ideer til gaver til far der elsker sport. Vi har forsøgt at gøre gaveideerne så forskellige som muligt, så der er noget for en hver smag. Det vil sige at der f.eks. ikke kun er gaver der har noget med henholdsvis fodbold, løb eller cykling at gøre – der er lidt at hvert.

 

Et par nye løbesko

Hvis du løber, ved du hvor hurtigt man kan slide et par gode løbesko ned. Er din far typen der en gang i mellem løber en tur, er et par nye løbesko en super fin gave til ham. Husk at finde ud af hvilken farve og hvilket mærke han bedst kan lide. På den måde får du givet ham den bedst mulige gave.

 

En god cykelhjelm

Hvis din far elsker at cykle, kan han helt sikkert bruge en ny cykelhjelm. Det er en af de gode gaver til din far, som han måske ikke forventer at få. Det er blot med til at gøre det til en endnu bedre gave, da overraskelsesmomentet også har noget at sige. Køb gerne en god cykelhjelm til ham, som han kan bruge i mange år frem.

 

Fodbold billetter til hans yndlingshold

Er din far fodboldfan, har han sikkert et yndlingshold han elsker at følge. Her er det oplagt at give ham et par billetter til den næste fodboldkamp med hans yndlingshold. Skal det være helt perfekt, er det hjemmebane billetter og sammen med et hold venner. Det er uden tvivl en gave din far vil elske at modtage.

 

Håndvægte til hjemmetræning

Nogle gange sker det at vi ikke har tid til at komme i træningscenter, eller der kommet noget andet i vejen, så vi misser en dag eller to. Derfor kan det være en god ide at have lidt udstyr derhjemme til en god omgang hjemmetræning. Giv derfor din far et par håndvægte i gave, så han kan lave en omgang hjemmetræning de dage han ikke kommer i centeret.

 

En ny sportstaske

En god sportstaske er et must for alle der dyrker sport og motion. Det sker dog at vi ikke får skiftet den ud så ofte som vi gerne vil. Hvis det også gælder din far, kan du med fordel give ham en ny sportstaske i gave. Det er en af de gode gaver til far, som han kan bruge uanset hvilken sport eller form for motion han dyrker.