Følg med i den lokale sport i Hedensted

0 Comments

I kommunen Hedensted er byen Hedensted med sine 10.000 indbyggere den største by. Her finder du et opblomstrende lokalt sportsliv med mange aktiviteter kørende hele tiden. Er du i tvivl om præcis hvorhenne Hedensted er placeret, så befinder det sig i det sydøstlige Jylland, lige mellem Horsens og Vejle.

 

Byen har endda sin egen tog station, så du kan nemt komme til byen hvis du beslutter dig for at følge med i den lokale sport. Læs med her hvor du kort bliver præsenteret for byen og dens sportsliv, eller gå ind på byens hjemmeside, hvor du kan holde dig opdateret om sportsbegivenheder i byen.

 

Hedinns Sted

 

Navnet ‘Heden’ kommer fra det oldnordiske navn ‘Hedinn’, og dermed kan Hedensted altså kaldes for en nyere udgave af ‘Hedinns Sted’. I denne by finder du et højt aktivitetsniveau fra borgerne, som sørger for både gode uddannelses og gode kultur tilbud for alle.

 

Byen i sig selv er nemt at komme til, både med en landevej, der snor sig igennem byen, og med en togstation, der gør det nemmere at komme dertil med offentlig transport.

 

Så selvom Hedensted er en historisk by, er den på ingen måde oldnordisk mere.

 

Idrætslivet er en høj prioritet i byen

 

Hedensted er hjemstavn for fodboldklubben Hedensted IF, som er en af Jyllands største idrætsklubber i forhold til medlemmer. Her kan du komme til og så fodbold i top klasse, med god opbakning fra lokalbefolkningen, med sponsorer fra lokale forretninger og virksomheder.

 

Men byen har et større idrætsliv end som så. Senest er Hedensted eSport blevet dannet, som både har et hold for drenge og mænd, men også for piger og kvinder. Alle har fra dag et været velkomne til at være med på det nye sportshold, som altså foregår online, men hvor træningen stadig foregår sammen.

 

Udover disse to spændende aktiviteter byder Hedensted også på håndbold, hockey, basketball, gymnastik, atletik og meget, meget mere.

 

Så hvis du elsker at konkurrere med andre – eller bare trænger til lidt motion, har Hedensted altså rigtig mange forskellige sportsmuligheder at kaste sig over.

 

Kom forbi og støt lokalt

 

Vælger du at komme forbi Hedensted og støtte det lokale idrætsliv, så støtter du et lokalt fællesskab, hvor du kan være med til at bibeholde butikker og virksomheder i byen. Samtidig styrker du også det lokale fællesskab, så alle føler sig velkomne og de lokale sportsudøvere føler sig værdsat. Der er derfor mange gode grunde til at støtte op om det lokale idrætsliv i Hedensted.

 

Så læs mere om Hedensted IF og hold dig opdateret om de nyeste nyheder og kommende aktiviteter, så du kan komme i gang med at planlægge dit besøg til Hedensted.