Tips til en MTB cykellygte til turen i skoven

0 Comments

Det gode ved at køre MTB er, at der altid er mere grej at købe. Uanset hvor tunet din cykel er, vil der altid være flere muligheder for at købe noget ekstra lækkert til den. Du vil dog hurtigt opdage at der er ting der er mere essentielle for cyklen end andre. Nogle vil prøve at sælge dig noget billigt til bagagebæreren, men du vil vide hvad der er essentielt og vigtigt når det kommer til MTB udstyr. Her ser du et bud på hvad der er virkelig vigtigt når man snakker grej til MTB.

Den gode sigtbarhed

Vi lever i et meget mørkt land, særligt om vinteren. Uden lys på cyklen kommer du ikke langt. Som det mindste risikerer du at blive kørt ned. Dette er igen interesseret i, derfor er det vigtigt at investere i en god cykellygt som lyser godt op. Du kan aldrig vide om der lige pludselig er noget i skoven, som du har overset, men med en god cykellygte vil du kunne holde overblikket. Altså vil du med en god cykellygte til MTB, altid kunne se hvad der kommer mod dig, i god nok tid til at undvige det. Så snart du er i gang med din nye cykellygte, vil ikke engang det tætteste mørke kunne stoppe dig.

En helt særlig cykellygte

Der er helt særlige egenskaber ved UltraLED MBT 4000 cykellygte sættet. Udover at det naturligvis er en enormt kraftig cykellygte, kommer den også med mange smarte funktioner. Den kan fx både anvendes på cykelstyret, som de fleste andre cykellygter, men kan samtidig monteres på hovedet. På denne måde kan du hav et lys der følger med, når du drejer hovedet. Når først lygten er monteret på hjælmen, vil du ikke bare kunne oplyse det der er foran dig, men også vedsiden af, over og bag dig. Du vil opdage at dette tilføjer en helt ny dimension til dine cykelture, at du aldrig havde vidst at du manglede dette. Udover dette har cykellygten også tre forskellige lysindstillinger. På denne måde kan du selv styre ca hvor kraftig den skal være. Kører du fx sammen med andre, kan det være en god ide at skrue lidt ned for lyset. Både fordi alle har lys på, og dermed hjælper til at lyse for hindanden, men også fordi du risikerer at blænde dine kammarater.