Husk protein når du træner – Sunde kager, retter eller barer virker alt sammen

0 Comments

Netop som sommeren er trådt ind i sin sidste måned er der tusindvis af os danskere der træder ind i diverse fitness centre rundt omkring i landet, for at komme nogle af de ekstra kg., de dejlige ferieuger har sat på de fleste af os. Det er nu det skal være, og med vores gode energi fra en lang ferie starter vi hårdt ud med både cardio og styrketræning.

Mange starter endda så hårdt ud at de efter få uger mister pusten igen. Et godt råd fra en erfaren fanatiker er, at du skal tage det stille og roligt mens du bygger formen op.

I optrapningen af din træning er det essentielt at spise ordentlig, få din søvn og hele tiden være fyldt godt op med proteiner.

Proteiner får du blandt andet gennem mager kylling og i det hele taget fra kød. Men hvis du har svært ved at sluge et kyllingelår til morgenmad, eller efter din træning – så er det måske mod proteinbaren du skal kigge. Alternativt er der også flere og flere sundhedsfokuserede folk der er begyndt at eksperimentere med traditionelle retter/kager/diverse, hvor der så er et ekstra højt indhold af protein, se f.eks. denne lækre opskrift på proteinpandekager. Hvis du generelt mangler lidt inspiration til sunde retter – med eller uden ekstra protein – vil jeg anbefale at du tjekker nogle af de andre lækre opskrifter ud, inde på Kiinus.dk.

Vil du hellere køre den helt nemme metode er proteinbarer som nævnt tidligere også en mulighed, de er bare ikke helt lige så sunde, som en varieret kost der naturligt indeholder protein. Markedet for proteinbarer er efterhånden enormt, og du kan få i alle mulige smage og langt de fleste proteinbarer er faktisk så gode at de samtidig sender din søde tand i bero.

Hvis du hælder til barerne, så vil jeg råde dig til at få købt et lager hjem af proteinbarer i alle mulige smage. Brug dem i forbindelse med træning og når du har lyst til chokolade, chips, vingummi eller lignende.

Når det er sagt, så vil jeg også sige – Køb proteinbarer online. De er simpelthen bare så meget billigere når du køber dem online.

Eksempelvis kan du netop nu få en hel pakke med 24 bars a 65 gram hos Bodylab for den sølle pris af 229 kroner. Det er 9,5 kroner per bar hvilket må siges at være et særdeles billigt mellemmåltid. Og langt billigere end posen med vingummi eller chips du måske fristes til at spise til en film i aften?…