Sådan holder du dig sund gennem vinteren

0 Comments

Det er ingen hemmelighed, at man ofte bliver mere syg om vinteren. Det skyldes nok flere forskellige ting herunder at der er koldere om vinteren. Det kan for mange være meget frustrerende at ligge sig syg lige pludselig, sådan at man ikke kan passe sit arbejde eller sin skole. Det kan være man har en stor skoleopgave for, som man pludselig ikke kan lave, fordi man er syg. Måske har man en vigtig opgave på jobbet, som bare skal laves færdig. Derfor er det nogle gange ikke smart, at ligge sig syg med forkølelse eller andet.

Dette er også grunden til, at vi skriver denne artikel, som vi har skrevet sammen med tid-og-sted.dk. Her giver vi dig nogle tips og tricks, som du kan bruge til at holde dig sund og rask i vinteren. Vi kan selvfølgelig ikke garantere noget, men vi kan give dig lidt bedre chancer for at holde dig ovenpå gennem den kolde periode.

Nogle af vores tips er også meget basale vil du lægge mærke til. Men det er simpelthen nogle ting, som man ofte ikke har tænkt på før. Dette er grunden til, at vi godt mener, at de tåler at blive gentaget igen.

Husk varmt tøj

Et af de mest basale tips i vores guide er, at du skal huske varmt tøj om vinteren. Selvom mange husker dette når de går udenfor, så gælder det ligeså meget når du sidder indenfor. Her er det altså også vigtigt, at du har et par varme strømper, som du kan tage på. For nogle gange kan sådan et gulv sagtens være koldt og på den måde kan hurtigt blive syg, hvis du ikke sørger for at holde fødderne varme. Varmt tøj betyder også, at når man er udenfor så husker man lige, at tage en varm trøje på indenunder. Det er især hvis man ved, at det kommer til at blive specielt koldt udenfor eller det kommer til at blæse.

Det kan også være en god ide, at huske en ekstra trøje hvis man skal langt væk hjemmefra. For her har du måske ikke mulighed for, at hente en ekstra trøje mere, hvis det bliver koldt.

 

Få dine vitaminer om vinteren

Et andet trick, som man skal huske om vinteren er, at få sine vitaminer om vinteren. For om vinteren når man ikke får sollys og generelt er mere udsat, er det ekstra vigtigt at få det rette næring til kroppen. Det kan altid betyde forskellen på om du ligger dig syg eller ej, at du får de rette vitaminer.

Hvilke vitaminer, som du bør tage, kan det forskelligt fra person til person. Det kan være du skal tage en snak med din læge, som kan pege dig i retning af hvilke vitaminer du bør tage. Der kan nemlig være stor forskel på hvilke vitaminer, som man hver især mangler.